Garden impressions Penedo tuintafel 160x90 cm aluminium grijs

Als je op zoek bent naar een praktische tuintafel met een mooi polywood?houtlook? tafelblad, dan is de Penedo tuintafel van kwaliteitsmerk Garden Impressions een hele mooie optie. Deze tuintafel voor buiten combineer je eenvoudig met tuinstoelen van verschillende materialen. De Penedo tuintafel is vervaardigd uit een aluminium frame voorzien van een stevige poedercoating laag in een donker grijze kleur. Deze laag zorgt er voor dat het frame van de tafel kras- en stootvast is. Het frame is fraai vormgegeven door de ronde tafelpoten die schuin onder de tafel zijn geplaatst, hierdoor krijgt de tafel een speciaal en uniek uiterlijk. Het tafelblad is gemaakt vanpolywood ?houtlook? latten, dit is een onderhoudsvriendelijke kunststof met een mooie houtuitstraling. De afmetingen van deze tafel zijn: L 160 x B 90 x H 72 cm. Een uitgebreide collectie tuintafels vind je binnen de categorie tuinmeubelen. Tuinmeubelen van verschillende mooie merken.