Garden Impressions Linda 4-delig loungeset cloudy grey

Op zoek naar een vintage loungeset? De Linda loungeset van het kwaliteitsmerk Garden Impressions is een uitstekende keuze. De loungeset is zeer stijlvol en heeft een comfortabele zit. De vierdelige loungeset heeft mooie conische pootjes en wordt geleverd inclusief dikke en comfortabele kussens. De Linda loungeset heeft een frame gemaakt van onderhoudsvrij aluminium met daaromheen hand gevlochten 2-half wicker vlechtwerkdraad. Het wicker is gemaakt van duurzaam en stevig kunststof waardoor u lang kunt genieten van deze mooie loungeset. De Linda loungeset wordt geleverd inclusief comfortabele zit- en rug kussens. De kussens zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit polyester. De kussens zijn voorzien van een rits, waardoor deze gemakkelijk op de hand gewassen kunnen worden. De kussens zijn niet 100% waterdicht maar zijn wel voorzien van een waterafstotende coating. Ideaal wanner er gemorst wordt. U kunt het vocht er namelijk zo vanaf nemen. U kunt de kussens na gebruik opbergen in een schuur of kussen box. Wanneer u kiest voor de retro loungeset, dan is de samenstelling als volgt:één ruime 2,5-zits lounge bank, twee luxe lounge stoelen en een lage lounge tafel met geharde glasplaat. Na ontvangst van de loungeset dienen alleen de pootjes nog onder alle delen gemonteerd te worden. Dit is gemakkelijk zelf te doen. Daarna kan het genieten beginnen! De Linda loungeset is leverbaar in twee kleurstellingen. Een vintage buitenkleed en vuurtafel maken deze loungeset helemaal compleet. De lounge bank heeft een afmeting van B 184 x D 77 x H 73 cm en de lounge fauteuil heeft een afmeting van B 73 x D 77 x H 73 cm. Daarnaast heeft de tafel een afmeting van 110,5 x B 63 x H 48 cm.