Garden Impressions Plaza dining stoel carbon black

Op zoek naar een prachtige stoel voor de bij de Plaza tuintafel? De Plaza dining stoel van het kwaliteitsmerk Garden Impressions is een strakke tuinstoel voor buiten. De dining stoel is vervaardigd uit een aluminium frame met een stevige coating. De Plaza tuinstoel heeft een frame gemaakt van onderhoudsvrij aluminium. Het frame is voorzien van een stevige poedercoating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras en stootvast is. De Plaza tuinstoel wordt geleverd inclusief kussen. Het kussen is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit polyester. Het kussen is voorzien van een rits, waardoor deze gemakkelijk op de hand gewassen kunnen worden. Het kussen is niet 100% waterdicht maar is wel voorzien van een waterafstotende coating. Ideaal wanner er gemorst wordt. U kunt het vocht er namelijk zo vanaf nemen. U kunt het kussen na gebruik opbergen in een schuur of kussenbox. De Plaza tuin stoel kan perfect gecombineerd worden met de Plaza tuintafel. Bovendien heeft de Plaza serie veel keuze in artikelen om uw set opstelling samen te stellen. Zo kunt u naast een tuinset ook een mooie loungeset samenstellen. De Plazaserie bestaat uit: een driezitsbank, hoekbank, poof, midden element, loungetafel, lounge dining tafel en een lounge stoel. De Plaza serie is verkrijgbaar met een witte of donker grijze coating. De tuinstoel heeft de volgende afmetingen: D x B x H cm.