Garden Impressions Carmen relax fautueil inclusief voetenbank

De Carmen lounge fauteuil van het kwaliteitsmerk Garden Impressions is een heerlijke relax tuinstoel. Deze relax fauteuil geeft u het beste zitcomfort en u kunt er heerlijk in wegdromen. De lounge stoel wordt geleverd inclusief een comfortabel kussen. De Carmen relax fauteuil en voetenbank hebben een frame gemaakt van onderhoudsvrij aluminium met daaromheen kunststof vlechtwerkdraad. De prachtige relax fauteuil en praktische voetenbank zijn verkrijgbaar inéén kleur, naturel vlechtwerkdraad. Na ontvangst dienen alleen de poten nog gemonteerd te worden aan het frame. Uiteraard worden de Carmen relax fauteuil en voetenbank geleverd inclusief een comfortabel kussen. De dikke kussens zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit polyester. Bovendien zijn de kussens voorzien van extra stiksels, deze geven een extra mooie chique vorm aan de kussens. De kussens is niet waterbestending en er wordt daarom aangeraden om de kussens na gebruik op te bergen in de schuur of een kussenbox. De afmeting lounge stoel is B 96 x D 110 x H 83 cm en de afmeting voetenbank is B 51 x D 47 x H 40 cm. Gemaakt van aluminium frame met natural rotan kleurig kunststof vlechtwerkdraad met dikke polyester reflex black kleurige kussens.