Garden impressions Penedo tuintafel 160x90cm d. grijs

Als je op zoek bent naar een praktische tuintafel met een mooie graniet'look? tafelblad, dan is de Penedo tuintafel van kwaliteitsmerk Garden Impressions een hele mooie optie. Deze tuintafel voor buiten combineer je eenvoudig met tuinstoelen van verschillende materialen. De Penedo tuintafel is vervaardigd uit een aluminium frame voorzien van een stevige poeder coating laag. Deze laag zorgt er voor dat het frame kras en stootvast is. Het frame is zeer stijlvol vormgegeven, want de randen onder het tafelblad lopen mooi schuin naar binnen. De strakke vierkante tafelpoten op de hoeken van de tafel zorgen voor een stabiele tafel waaraan je gemakkelijk stoelen kunt schuiven. Het spraystone tafelblad is gemaakt van een geharde glasplaat voorzien van een zeer fijne korrelcoating. Deze coating geeft het tafelblad de uitstraling van natuursteen zoals graniet. De spraystone glasplaten die gebruikt worden voor deze tafels, zijn zeer sterk en worden veel gebruikt bij buitenmeubelen. De tafel wordt geleverd in een stevige verpakking. De tafelpoten kunnen eenvoudig worden gemonteerd. Iedere poot zit vast met twee schroeven. Alle benodigdheden voor de montage worden meegeleverd bij de tafel. De afmetingen van deze tafel zijn: L 160 x B 90 x H 72,5 cm.